North Korea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: North Korea

Eladó ingatlan Észak-Koreában
Észak-Korea egy kelet-ázsiai állam.
Északon Kínával, Oroszországgal határos, délen pedig a 38. párhuzamos koreai demilitarizált övezet választja el Dél-Koreától.
Ahhoz, hogy megismerje az ország ingatlanpiacát, és ha érdekli eladó ingatlan eladása Észak-Koreában, fontos tudni, hogy az utóbbi években megnőtt a különbség a város és a vidék között. A gazdasági növekedés, amely Észak-Koreát évek óta érinti, elősegíti a városi központok frenetikus fejlődését.
Az ország felgyorsult fejlődése ellenére az az elszigeteltség, amelyre az amerikai imperialista politika engedi őket, nem teszi lehetővé a jólét egységes és gyors elosztását. Bár néha ez az elmélet ürügy az ország más belső problémáinak elrejtésére.
Kim Jong Il támogatta egy új társadalmi osztály, vagyis a donju, azaz a pénz urainak kialakítását. Ezek képviselik az ország középosztályát, és számos észak-koreai városban vannak jelen.
Az elmúlt két évben Észak-Korea városai láthatták, hogy az építési tevékenységek mind mennyiségi, mind pedig mindenekelőtt sokszorozódnak.
Azok számára, akik Észak-Koreában eladó ingatlant akarnak vásárolni, az a probléma, hogy nem létezik magántulajdon, és csak a helyiségek vásárolhatják meg. A Pyongyangban, Chung-guyok kerületben található apartman ára körülbelül 150 000 euró, de a költségek a kéréstől és a szállás alapterületétől függnek. Más városokban az árak 20% és 40% között vannak. Pyongyang és Sinuiju két olyan város, ahol a legjobb ingatlanpiac és széles kínálat eladó ingatlanok Észak-Koreában.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB